ობიექტები თემით "Q Science > QU Food Science"

დონით მაღლა
ექსპორტი [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
დაჯგუფება: ავტორები | ობიექტის ტიპი
გადასვლა: დისერტაცია
ამ დონეზე ობიექტების რაოდენობა: 50.

დისერტაცია

ალადოშვილი, ეკა (2020) სიმინდის მარცვლის ზომის გავლენა დნმ-ის ექსტრაქციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ბაბალაშვილი, ანუკი (2023) სიმინდის ალერგენების დნმ-მარკერების კვლევა პროცესირებულ სურსათში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ბურძენიძე, მედეა (2022) Salmonella spp.-ს მიმართ აქტიური ბაქტერიოფაგების დეკონტამინაციური მეთოდების შესწავლა სამოდელო ცდებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გიგაური, ია (2017) ციტრუსის ფლავანოიდის ნობილეტინის გავლენა ნერვული უჯრედების მიტოქონდრიულ დინამიკაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გოგატიშვილი, თამარ (2022) პროცესირების გავლენა გენმოდიფიცირებული სოიას ალერეგენების დეტექციაზე სურსათში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გოგოლაძე, ქეთევან (2018) ნიტროზამინები სწრაფი კვების პროდუქტში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გონაშვილი, აკაკი (2024) ჰიპურის მჟავის მოქმედების შესწავლა იურკატის უჯრედების სიცოცხლისუნარიანობაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გორგოშაძე, თათია (2022) საკვები ალერგენები და მაკროფაგთა პლასტიურობა. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გოჩიტაშვილი, თინათინ (2017) ნარჩენი ნიტრიტები დამუშავებულ ხორცპროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გრძელიშვილი, ნინო (2017) მაწვნიდან გამოყოფილი რძემჟავა ბაქტერიების ბიოტექნოლოგიური დახასიათება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

გულიკაშვილი, ნათია (2022) თიროიდული ჰორმონების ზეგავლენა აქტინის ციტოჩონჩხის დინამიკის რეგულაციაზე ჰიპოქსიურ პირობებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

თათარიშვილი, ალექსანდრე (2019) თერმული დამუშავების ზეგავლენა ხორცპროდუქტებში ნიტროზამინების შემცველობაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

თათრიშვილი, თამარ (2019) მიკროტალღური დამუშავების გავლენა შეფუთულ მიწისთხილში არსებულ აფლატოქსინების დეგრადაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

თეთრუაშვილი, თამარ (2021) პჯრ-პრაიმერების შედარება გენმოდიფიცირებული სოიას ალერგენების ზუსტი დეტექციისათვის. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

იოანიდი, მარიამ (2020) საკვებისმიერი პათოგენების სამკურნალწამლო რეზისტენტობა და მათ მიმართ სპეციფიკური ფაგური პრეპარატების გამოყენება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

კალატოზიშვილი, თამარ (2018) ნიტროზოამინები დამუშავებულ ხორცპროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

კალატოზიშვილი, ლუკა (2020) ფლავონოიდების გავლენა გლიურ უჯრედებზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

კიკნაძე, ნატალია (2018) მიკროტალღური დამუშავების გავლენა აფლატოქსინების დეგრადაციაზე ფქვილსა და ზოგიერთ მზა პროდუქტში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

კობერიძე, თამარ (2019) თერმული დამუშავების გავლენა გენმოდიფიცირებული სოიას დეტექციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

მამულაშვილი, თამუნა (2022) მწერების მიმართ რეზისტენტული გმ სიმინდის ეფექტური სკრინინგი პჯრ-დიაგნოსტიკით. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

მამულაშვილი, ნინო (2019) ნობილეტინის გავლენა მაკროფაგთა პოლარიზაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

მელისკაური, ანა (2018) რკინის შემცველობა დამუშავებულ ხორცპროდუქტში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

მჭედლიძე, ბექა (2021) მაჭიკის ყველის ამოყვანასა და მომწიფებაში მონაწილე მიკრობიოტის შესწავლა/დახასიათება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ნამგალძე, სალომე (2018) გმო-ს სკრინინგი მარცვლეული კულტურების თესლებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ნასყიდაშვილი, მარიამ (2020) მიკროტალღური ტალღების და ხანმოკლე თერმული დამუშავების გავლენა ლეღვის ჩირში აფლატოქსინების შემცველობაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ნეფარიძე, ნინო (2024) გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების გენების მიკვლევა საკვებ პროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ნიკოლაიშვილი, ირინა (2021) ,,საირმის" მინერალური წყლის ტექნოლოგიური დამუშავება ადამიანის ორგანიზმისთვის აუცილებელი მიკროელემენტების შენარჩუნების მიზნით. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ოქროპირიძე, ქეთევან (2018) ფლავონოიდ ნობილეტინისა და რესვერატროლის აქტივობა სუნთქვითი ჯაჭვის კომპლექსებზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

პოპიაშვილი, ლიკა (2024) კონსერვირებულ თევზში წარმოქმნილი ჰისტამინის მდგრადობა და მისი ეფექტი. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

რევაზაშვილი, თათია (2023) თერმული დამუშავების გავლენა ხორბლის გლუტენინის პჯრ-ით იდენტიფიკაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

რეხვიაშვილი, ნინო (2022) ნაწლავის მიკროფლორის მეტაბოლიტის, პარაკრეზოლოს, გავლენა PC-12 უჯრედების დიფერენცირებაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

რომელაშვილი, ანა (2017) დნმ-მარკერების შესწავლა გენმოდიფიცირებული სიმინდის დეტექციისათვის. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

სარალიძე, მარიამ (2024) გლუტენინის გენის შესწავლა ქართულ ენდემურ ხორბალში პჯრ-მეთოდით. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ტალახაძე, სოფიკო (2020) პჯრ-პრაიმერების შედარება გენმოდიფიცირებული სოიას ანალიზისათვის. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ტუნაძე, მარი (2021) დაბალმოლეკულური ფტალატების გავლენა ნერვული უჯრედების რეცეპტორულ სისტემებზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ტყემალაძე, სალომე (2023) DEHP ფტალატების პრენატალური მოქმედების გავლენა მდედრი და მამრი ვირთაგვების თავის ტვინზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ფეზუაშვილი, ნინო (2021) ფლავონოიდების ეფექტი ფეოქრომოციტომას PC-12 უჯრედებზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ქურთაული, იმედა (2018) ჰერბიციდის მიმართ ტოლერანტული ტრანსგენური სოიას დეტექცია საკვების უვნებლობისათვის. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ქურთაული, ნინო (2021) ციტრუსის ფლავონოიდის ნობილეტინის პროტექტორული გავლენა ნერვული უჯრედების ჰიპოქსიის დროს. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ქუცნიაშვილი, ჩალმაზ (2020) ფლავონოიდების მოქმედების მექანიზმი. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ღლონტი, თამარ (2021) გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების ანალიზი კვების პროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ჩავლეშვილი, მარი (2023) შეფუთვისა და შენახვის პირობების გავლენა ციტრუსის წვენის პოლიფენოლების დეგრადაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ჩალაძე, თამუნა (2018) ზოგიერთი ორგანული ნაერთის როლი ქართულ კონიაკში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ჩიკვაიძე, ემილია (2022) ფლავონოიდ ნობილეტინის გავლენა მარეგულირებელი პროტეინკინაზების აქტივობაზე ჰიპოქსია-ჰიპოგლიკემიის პირობებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ჩიკვილაძე, მარიკა (2017) ყურძნის პოლიფენოლების გავლენა მაკროფაგების პოლარიზაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ცხომელიძე, თამთა (2019) ფლორიზინის რაოდენობის განსაზღვრა საქართველოში გავრცელებულ ვაშლის ჯიშებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ძიძიკაშვილი, ნატო (2024) კვერცხისა და არაქისის ალერგენების მოქმედება მაკროფაგთა ფენოტიპურ ცვლილებაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ხანიშვილი, მზიკო (2023) ბუნებრივი ფლავონოიდები,როგორც იშემია-რეპერფუზიის დაზიანების მოდულატორები. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ხმალაძე, მორის (2021) ქართული ყურძნის ჯიშის წიპწის ფლავონოიდების ეფექტი სხვადასხვა უჯრედზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ჯანიაშვილი, ლიკა (2019) პჯრ-მეთოდების შედარება გენმოდიფიცირებული სიმინდის ზუსტი დეტექციისათვის პროცესირებულ პროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

ეს სია შეიქმნა: Sat Dec 21 07:46:31 2024 PST.