თერმული დამუშავების ზეგავლენა ხორცპროდუქტებში ნიტროზამინების შემცველობაზე

თათარიშვილი, ალექსანდრე (2019) თერმული დამუშავების ზეგავლენა ხორცპროდუქტებში ნიტროზამინების შემცველობაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from თათარიშვილი ალექსანდრე.pdf

Download (117kB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 08 ოქტომბერი 2019 12:02
ბოლო ცვლილება: 08 ოქტომბერი 2019 12:02
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/9351

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა