თერმული დამუშავების ზეგავლენა ხორცპროდუქტებში ნიტროზამინების შემცველობაზე

თათარიშვილი, ალექსანდრე (2019) თერმული დამუშავების ზეგავლენა ხორცპროდუქტებში ნიტროზამინების შემცველობაზე. Masters thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] Text
Pages from თათარიშვილი ალექსანდრე.pdf

Download (117kB)
Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: Q Science > QU Food Science
Divisions: Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine
Depositing User: Admin Ana Diakvnishvili
Date Deposited: 08 Oct 2019 12:02
Last Modified: 08 Oct 2019 12:02
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/9351

Actions (login required)

View Item View Item