თათარიშვილი, ალექსანდრე (2019) თერმული დამუშავების ზეგავლენა ხორცპროდუქტებში ნიტროზამინების შემცველობაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
ტექსტი
Pages from თათარიშვილი ალექსანდრე.pdf Download (117kB) |
ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
---|---|
თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
ქვეგანყოფილება: | Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine |
განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
განთავსების თარიღი: | 08 ოქტომბერი 2019 12:02 |
ბოლო ცვლილება: | 08 ოქტომბერი 2019 12:02 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/9351 |
Actions (login required)
ობიექტის ნახვა |