კონსერვირებულ თევზში წარმოქმნილი ჰისტამინის მდგრადობა და მისი ეფექტი

პოპიაშვილი, ლიკა (2024) კონსერვირებულ თევზში წარმოქმნილი ჰისტამინის მდგრადობა და მისი ეფექტი. Masters thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] Text
Pages from ლიკა პოპიაშვილი.pdf

Download (108kB)
[img] Text
ლიკა პოპიაშვილი.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (1MB)
Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: Q Science > QU Food Science
Divisions: Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine
Depositing User: Admin Ana Diakvnishvili
Date Deposited: 13 Nov 2024 11:47
Last Modified: 13 Nov 2024 11:47
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/12573

Actions (login required)

View Item View Item