პოპიაშვილი, ლიკა (2024) კონსერვირებულ თევზში წარმოქმნილი ჰისტამინის მდგრადობა და მისი ეფექტი. Masters thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
![]() |
Text
Pages from ლიკა პოპიაშვილი.pdf Download (108kB) |
![]() |
Text
ლიკა პოპიაშვილი.pdf Restricted to Repository staff only Download (1MB) |
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | Q Science > QU Food Science |
Divisions: | Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine |
Depositing User: | Admin Ana Diakvnishvili |
Date Deposited: | 13 Nov 2024 11:47 |
Last Modified: | 13 Nov 2024 11:47 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/12573 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |