პოპიაშვილი, ლიკა (2024) კონსერვირებულ თევზში წარმოქმნილი ჰისტამინის მდგრადობა და მისი ეფექტი. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
ტექსტი
Pages from ლიკა პოპიაშვილი.pdf Download (108kB) |
|
ტექსტი
ლიკა პოპიაშვილი.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (1MB) |
ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
---|---|
თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
ქვეგანყოფილება: | Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine |
განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
განთავსების თარიღი: | 13 ნოემბერი 2024 11:47 |
ბოლო ცვლილება: | 13 ნოემბერი 2024 11:47 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/12573 |
Actions (login required)
ობიექტის ნახვა |