კონსერვირებულ თევზში წარმოქმნილი ჰისტამინის მდგრადობა და მისი ეფექტი

პოპიაშვილი, ლიკა (2024) კონსერვირებულ თევზში წარმოქმნილი ჰისტამინის მდგრადობა და მისი ეფექტი. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from ლიკა პოპიაშვილი.pdf

Download (108kB)
[img] ტექსტი
ლიკა პოპიაშვილი.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (1MB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 13 ნოემბერი 2024 11:47
ბოლო ცვლილება: 13 ნოემბერი 2024 11:47
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/12573

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა