მაჭიკის ყველის ამოყვანასა და მომწიფებაში მონაწილე მიკრობიოტის შესწავლა/დახასიათება

მჭედლიძე, ბექა (2021) მაჭიკის ყველის ამოყვანასა და მომწიფებაში მონაწილე მიკრობიოტის შესწავლა/დახასიათება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from ბექა ჭედლიძე.pdf

Download (117kB)
[img] ტექსტი
ბექა ჭედლიძე.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (1MB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 22 სექტემბერი 2021 12:57
ბოლო ცვლილება: 22 სექტემბერი 2021 12:57
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/10487

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა