მჭედლიძე, ბექა (2021) მაჭიკის ყველის ამოყვანასა და მომწიფებაში მონაწილე მიკრობიოტის შესწავლა/დახასიათება. Masters thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
![]() |
Text
Pages from ბექა ჭედლიძე.pdf Download (117kB) |
![]() |
Text
ბექა ჭედლიძე.pdf Restricted to Repository staff only Download (1MB) |
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | Q Science > QU Food Science |
Divisions: | Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine |
Depositing User: | Admin Ana Diakvnishvili |
Date Deposited: | 22 Sep 2021 12:57 |
Last Modified: | 22 Sep 2021 12:57 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/10487 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |