მჭედლიძე, ბექა (2021) მაჭიკის ყველის ამოყვანასა და მომწიფებაში მონაწილე მიკრობიოტის შესწავლა/დახასიათება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
|
ტექსტი
Pages from ბექა ჭედლიძე.pdf Download (117kB) |
|
|
ტექსტი
ბექა ჭედლიძე.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (1MB) |
| ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
|---|---|
| თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
| ქვეგანყოფილება: | Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine |
| განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
| განთავსების თარიღი: | 22 სექტემბერი 2021 12:57 |
| ბოლო ცვლილება: | 22 სექტემბერი 2021 12:57 |
| URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/10487 |
Actions (login required)
![]() |
ობიექტის ნახვა |


