მჭედლიძე, ბექა (2021) მაჭიკის ყველის ამოყვანასა და მომწიფებაში მონაწილე მიკრობიოტის შესწავლა/დახასიათება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
ტექსტი
Pages from ბექა ჭედლიძე.pdf Download (117kB) |
|
ტექსტი
ბექა ჭედლიძე.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (1MB) |
ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
---|---|
თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
ქვეგანყოფილება: | Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine |
განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
განთავსების თარიღი: | 22 სექტემბერი 2021 12:57 |
ბოლო ცვლილება: | 22 სექტემბერი 2021 12:57 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/10487 |
Actions (login required)
ობიექტის ნახვა |