მაწვნიდან გამოყოფილი რძემჟავა ბაქტერიების ბიოტექნოლოგიური დახასიათება

გრძელიშვილი, ნინო (2017) მაწვნიდან გამოყოფილი რძემჟავა ბაქტერიების ბიოტექნოლოგიური დახასიათება. Masters thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img]
Preview
Text
Pages from გრძელიშვილი ნინო.pdf

Download (201kB) | Preview
Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: Q Science > QU Food Science
Divisions: Student Theses > MA Theses > School of Natural sciences and Engineering
Depositing User: Admin Ana Diakvnishvili
Date Deposited: 13 Oct 2017 09:27
Last Modified: 13 Oct 2017 09:27
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/7040

Actions (login required)

View Item View Item