მაწვნიდან გამოყოფილი რძემჟავა ბაქტერიების ბიოტექნოლოგიური დახასიათება

გრძელიშვილი, ნინო (2017) მაწვნიდან გამოყოფილი რძემჟავა ბაქტერიების ბიოტექნოლოგიური დახასიათება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img]
გადახედვა
ტექსტი
Pages from გრძელიშვილი ნინო.pdf

Download (201kB) | გადახედვა
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural sciences and Engineering
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 13 ოქტომბერი 2017 09:27
ბოლო ცვლილება: 13 ოქტომბერი 2017 09:27
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/7040

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა