შეფუთვისა და შენახვის პირობების გავლენა ციტრუსის წვენის პოლიფენოლების დეგრადაციაზე

ჩავლეშვილი, მარი (2023) შეფუთვისა და შენახვის პირობების გავლენა ციტრუსის წვენის პოლიფენოლების დეგრადაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from ჩავლეშვილი მარი.pdf

Download (289kB)
[img] ტექსტი
ჩავლეშვილი მარი.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (1MB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 18 ოქტომბერი 2023 11:19
ბოლო ცვლილება: 18 ოქტომბერი 2023 11:19
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/11947

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა