თერმული დამუშავების გავლენა ხორბლის გლუტენინის პჯრ-ით იდენტიფიკაციაზე

რევაზაშვილი, თათია (2023) თერმული დამუშავების გავლენა ხორბლის გლუტენინის პჯრ-ით იდენტიფიკაციაზე. Masters thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] Text
Pages from თათია რევაზაშვილი.pdf

Download (389kB)
[img] Text
თათია რევაზაშვილი.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (1MB)
Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: Q Science > QU Food Science
Divisions: Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine
Depositing User: Admin Ana Diakvnishvili
Date Deposited: 18 Oct 2023 08:26
Last Modified: 18 Oct 2023 08:26
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/11921

Actions (login required)

View Item View Item