თერმული დამუშავების გავლენა ხორბლის გლუტენინის პჯრ-ით იდენტიფიკაციაზე

რევაზაშვილი, თათია (2023) თერმული დამუშავების გავლენა ხორბლის გლუტენინის პჯრ-ით იდენტიფიკაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from თათია რევაზაშვილი.pdf

Download (389kB)
[img] ტექსტი
თათია რევაზაშვილი.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (1MB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 18 ოქტომბერი 2023 08:26
ბოლო ცვლილება: 18 ოქტომბერი 2023 08:26
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/11921

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა