რევაზაშვილი, თათია (2023) თერმული დამუშავების გავლენა ხორბლის გლუტენინის პჯრ-ით იდენტიფიკაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
ტექსტი
Pages from თათია რევაზაშვილი.pdf Download (389kB) |
|
ტექსტი
თათია რევაზაშვილი.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (1MB) |
ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
---|---|
თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
ქვეგანყოფილება: | Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine |
განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
განთავსების თარიღი: | 18 ოქტომბერი 2023 08:26 |
ბოლო ცვლილება: | 18 ოქტომბერი 2023 08:26 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/11921 |
Actions (login required)
ობიექტის ნახვა |