მიკროტალღური ტალღების და ხანმოკლე თერმული დამუშავების გავლენა ლეღვის ჩირში აფლატოქსინების შემცველობაზე

ნასყიდაშვილი, მარიამ (2020) მიკროტალღური ტალღების და ხანმოკლე თერმული დამუშავების გავლენა ლეღვის ჩირში აფლატოქსინების შემცველობაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from მარიამ ნასყიდაშვილი.pdf

Download (105kB)
[img] ტექსტი
მარიამ ნასყიდაშვილი.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (643kB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 21 დეკემბერი 2020 20:16
ბოლო ცვლილება: 21 დეკემბერი 2020 20:16
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/9956

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა