ნასყიდაშვილი, მარიამ (2020) მიკროტალღური ტალღების და ხანმოკლე თერმული დამუშავების გავლენა ლეღვის ჩირში აფლატოქსინების შემცველობაზე. Masters thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
Text
Pages from მარიამ ნასყიდაშვილი.pdf Download (105kB) |
|
Text
მარიამ ნასყიდაშვილი.pdf Restricted to Repository staff only Download (643kB) |
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | Q Science > QU Food Science |
Divisions: | Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine |
Depositing User: | Admin Ana Diakvnishvili |
Date Deposited: | 21 Dec 2020 20:16 |
Last Modified: | 21 Dec 2020 20:16 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/9956 |
Actions (login required)
View Item |