ღვინისა და გასტრონომიული ტურიზმის პროდუქტების დივერსიფიკაციის შესაძლებლობა

ბაკაშვილი, ირინე (2015) ღვინისა და გასტრონომიული ტურიზმის პროდუქტების დივერსიფიკაციის შესაძლებლობა. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img]
გადახედვა
ტექსტი
ბაკაშვილი ირინე.pdf

Download (60kB) | გადახედვა
[img] ტექსტი
ბაკაშვილი ირინე.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (445kB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Business > Tourism Management
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Business
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 11 აგვისტო 2015 11:23
ბოლო ცვლილება: 17 მაისი 2016 10:03
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/3164

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა