ბაკაშვილი, ირინე (2015) ღვინისა და გასტრონომიული ტურიზმის პროდუქტების დივერსიფიკაციის შესაძლებლობა. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
|
ტექსტი
ბაკაშვილი ირინე.pdf Download (60kB) | გადახედვა |
|
ტექსტი
ბაკაშვილი ირინე.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (445kB) |
ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
---|---|
თემატიკა: | Business > Tourism Management |
ქვეგანყოფილება: | Student Theses > MA Theses > School of Business |
განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
განთავსების თარიღი: | 11 აგვისტო 2015 11:23 |
ბოლო ცვლილება: | 17 მაისი 2016 10:03 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/3164 |
Actions (login required)
ობიექტის ნახვა |