Comparative evaluation of DNA extraction methods for food crops

Datukishvili, Nelly / N. და Gabriadze, Inga / I. და Kutateladze, Tamara / T. და Karseladze, Marina / M. და Vishnepolsky, Boris / B. (2010) Comparative evaluation of DNA extraction methods for food crops. International Journal of Food Science and Technology, 45 (6). С. 1316-1320. ISSN 1365-2621

სრული ტექსტი ამ საცავიდან ხელმიუწვდომელია. (ასლის შეკვეთა)
ოფიციალური URL: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-...
ობიექტის ტიპი: სტატია
არაკონტროლირებადი საკვანძო სიტყვები: genomic DNA extraction, PCR analysis, cereals and grains, GM foods, food safety
თემატიკა: S Agriculture > SB Plant culture
ქვეგანყოფილება: Faculties/Schools > Faculty of Arts and Sciences
განმათავსებელი მომხმარებელი: Prof. Nelly / N. Datukishvili
განთავსების თარიღი: 21 იანვარი 2014 09:41
ბოლო ცვლილება: 21 იანვარი 2014 09:41
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/336

ამ მასალაზე ხელმისაწვდომი ვერსია

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა