რკინის შემცველობა დამუშავებულ ხორცპროდუქტში

მელისკაური, ანა (2018) რკინის შემცველობა დამუშავებულ ხორცპროდუქტში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img]
გადახედვა
ტექსტი
Pages from მელისკაური ანა.pdf

Download (162kB) | გადახედვა
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural sciences and Engineering
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 01 ოქტომბერი 2018 11:02
ბოლო ცვლილება: 01 ოქტომბერი 2018 11:02
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/8847

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა