ნიტროზოამინები დამუშავებულ ხორცპროდუქტებში

კალატოზიშვილი, თამარ (2018) ნიტროზოამინები დამუშავებულ ხორცპროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img]
გადახედვა
ტექსტი
Pages from კალატოზიშვილი თამარ.pdf

Download (155kB) | გადახედვა
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural sciences and Engineering
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 28 სექტემბერი 2018 12:17
ბოლო ცვლილება: 28 სექტემბერი 2018 12:17
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/8833

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა