ყურძნის პოლიფენოლების გავლენა მაკროფაგების პოლარიზაციაზე

ჩიკვილაძე, მარიკა (2017) ყურძნის პოლიფენოლების გავლენა მაკროფაგების პოლარიზაციაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img]
გადახედვა
ტექსტი
Pages from ჩიკვილაძე მარიკა.pdf

Download (86kB) | გადახედვა
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural sciences and Engineering
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 16 ოქტომბერი 2017 09:32
ბოლო ცვლილება: 16 ოქტომბერი 2017 09:32
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/7080

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა