ქართული ყურძნის ჯიშის წიპწის ფლავონოიდების ეფექტი სხვადასხვა უჯრედზე

ხმალაძე, მორის (2021) ქართული ყურძნის ჯიშის წიპწის ფლავონოიდების ეფექტი სხვადასხვა უჯრედზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from მორის ხმალაძე.pdf

Download (121kB)
[img] ტექსტი
მორის ხმალაძე.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (369kB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 23 სექტემბერი 2021 11:55
ბოლო ცვლილება: 23 სექტემბერი 2021 11:55
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/10510

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა