გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების ანალიზი კვების პროდუქტებში

ღლონტი, თამარ (2021) გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების ანალიზი კვების პროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from თამარი ღლონტი.pdf

Download (580kB)
[img] ტექსტი
თამარი ღლონტი.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (1MB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 22 სექტემბერი 2021 14:18
ბოლო ცვლილება: 22 სექტემბერი 2021 14:18
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/10497

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა