გრძელიშვილი, ნინო (2017) მაწვნიდან გამოყოფილი რძემჟავა ბაქტერიების ბიოტექნოლოგიური დახასიათება. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
|
ტექსტი
Pages from გრძელიშვილი ნინო.pdf Download (201kB) | გადახედვა |
ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
---|---|
თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
ქვეგანყოფილება: | Student Theses > MA Theses > School of Natural sciences and Engineering |
განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
განთავსების თარიღი: | 13 ოქტომბერი 2017 09:27 |
ბოლო ცვლილება: | 13 ოქტომბერი 2017 09:27 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/7040 |
Actions (login required)
ობიექტის ნახვა |