ღლონტი, თამარ (2021) გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების ანალიზი კვების პროდუქტებში. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
ტექსტი
Pages from თამარი ღლონტი.pdf Download (580kB) |
|
ტექსტი
თამარი ღლონტი.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (1MB) |
ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
---|---|
თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
ქვეგანყოფილება: | Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine |
განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
განთავსების თარიღი: | 22 სექტემბერი 2021 14:18 |
ბოლო ცვლილება: | 22 სექტემბერი 2021 14:18 |
URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/10497 |
Actions (login required)
ობიექტის ნახვა |