ნასყიდაშვილი, მარიამ (2020) მიკროტალღური ტალღების და ხანმოკლე თერმული დამუშავების გავლენა ლეღვის ჩირში აფლატოქსინების შემცველობაზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
|
ტექსტი
Pages from მარიამ ნასყიდაშვილი.pdf Download (105kB) |
|
|
ტექსტი
მარიამ ნასყიდაშვილი.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (643kB) |
| ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
|---|---|
| თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
| ქვეგანყოფილება: | Student Theses > MA Theses > School of Natural Sciences and Medicine |
| განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
| განთავსების თარიღი: | 21 დეკემბერი 2020 20:16 |
| ბოლო ცვლილება: | 21 დეკემბერი 2020 20:16 |
| URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/9956 |
Actions (login required)
![]() |
ობიექტის ნახვა |


