ქირია, მერი (2025) პროცესირების გავლენა გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების დნმ-მარკერებზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.
|
ტექსტი
Pages from მერი ქირია.pdf Download (212kB) |
|
|
ტექსტი
მერი ქირია.pdf Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის Download (1MB) |
| ობიექტის ტიპი: | დისერტაცია (სამაგისტრო) |
|---|---|
| თემატიკა: | Q Science > QU Food Science |
| ქვეგანყოფილება: | Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine |
| განმათავსებელი მომხმარებელი: | Admin Ana Diakvnishvili |
| განთავსების თარიღი: | 28 ოქტომბერი 2025 11:49 |
| ბოლო ცვლილება: | 28 ოქტომბერი 2025 11:49 |
| URI: | http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/13050 |
Actions (login required)
![]() |
ობიექტის ნახვა |


