პროცესირების გავლენა გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების დნმ-მარკერებზე

ქირია, მერი (2025) პროცესირების გავლენა გენმოდიფიცირებული სიმინდის ალერგენების დნმ-მარკერებზე. სამაგისტრო thesis, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

[img] ტექსტი
Pages from მერი ქირია.pdf

Download (212kB)
[img] ტექსტი
მერი ქირია.pdf
Restricted to მხოლოდ საცავის პერსონალისთვის

Download (1MB)
ობიექტის ტიპი: დისერტაცია (სამაგისტრო)
თემატიკა: Q Science > QU Food Science
ქვეგანყოფილება: Student Thesis > MA Thesis > School of Natural Sciences and Medicine
განმათავსებელი მომხმარებელი: Admin Ana Diakvnishvili
განთავსების თარიღი: 28 ოქტომბერი 2025 11:49
ბოლო ცვლილება: 28 ოქტომბერი 2025 11:49
URI: http://eprints.iliauni.edu.ge/id/eprint/13050

Actions (login required)

ობიექტის ნახვა ობიექტის ნახვა